Over ons

Snoeck Services B.V. adviseert en verzorgt voor u het lashen en securen van alle voorkomende lading zodat uw goederen tijdens transport over weg, spoor en zee gezekerd zijn en schadevrij de eindbestemming bereiken. Ook zijn wij leverancier van lashing & securing materialen.

Wij zijn sinds 1960 gevestigd in Rotterdam, vanaf deze locatie leveren wij onze diensten aan klanten in de Rotterdamse haven, heel Nederland en indien gewenst ook buiten Nederland. Het vastzetten van uw lading kan bij ons plaatsvinden maar ook op een door u gewenste locatie worden uitgevoerd.

Snoeck Services B.V. is ISO 9001 en VCA gecertificeerd. Wij bewaken door het toepassen van deze internationale norm de kwaliteit van onze organisatie, diensten en materialen en werken continu aan verbeteringen.

Middels onze samenwerking met Van Veelen Industriële Verpakkingen, specialist in het verpakken van goederen, kunnen wij ervoor zorgen dat uw lading voorzien wordt van de meest geschikte verpakking ter bescherming tijdens transport.