Overige Diensten

Unlashen
Niet alleen voor Lashing & Securing van goederen kunt u bij ons terecht maar ook wanneer er lading gelost moet worden. Wij verzorgen voor u het unlashen, het losbranden van stoppers, het slijpen, gutsen en andere voorkomende werkzaamheden die bij het lossen van de goederen van toepassing zijn.

Afdekken
Om uw lading optimaal te beschermen tegen bijvoorbeeld (zee)water en andere invloeden van buitenaf tijdens transport en opslag kunnen wij uw goederen afdekken. In ons assortiment hebben wij verschillende kwaliteiten zeilen zoals o.a.: one-way zeilen, intermediate zeilen, zware retour dekzeilen en zeilhoezen kunnen op aanvraag op maat worden gemaakt. Het aanbrengen van krimpfolie of VCI folie behoort ook tot de mogelijkheden. Voor een extra fixatie kunnen wij een sjornet plaatsen over de aangebrachte zeilen of folies.

Loadspread
Loadspread wordt toegepast om de oppervlakte onder lading te vergroten zodat de druk per m2 kleiner wordt. Wij kunnen uw zware lading onderstoppen met hout, stalen binten of dragline schotten zodat de gewichtsdruk verdeeld wordt over een groter oppervlak.